Annonse
HjemNyheterBobil-luksus til 7,7 millioner kroner

Bobil-luksus til 7,7 millioner kroner

En av de villeste bobilene som finner veien til caravan-messen i Lillestrøm er en Concorde Centurion. Her kan du sjekke ut luksusdoningen.

Det finnes selvsagt campingvogner og bobiler i alle prisklasser, noe spennet på vogner på caravan-messen viser med all tydelighet.

Den billigste er en nesten ikke mer enn en litt avansert tilhenger og koster 50.000 kroner, den dyreste er overdådig luksus på seks hjul hvor du også bringer garasjeplassen med deg på tur.

Vi snakker om Concorde Centurion 1165 GSI, en skikkelig doning til den nette sum av 7.760.000 kroner. Den er basert på Mercedes-Benz Actros, og er noe helt ut av en annen verden.

‒ Den er som et romskip, kommenterer messegeneral Konrad Sel etter å ha sjekket ut luksusbobilen under riggingen til messen onsdag. Messen starter torsdag.

Saken fortsetter under Annonsen

Han selv har aldri sett maken til bil. Og det skjønner vi godt.

Slik ser dagligstuen ut:

Slik ser det ut på innsiden av en bobil til nærmere 8 millioner. (Foto: Concorde)
Slik ser det ut på innsiden av en bobil til nærmere 8 millioner. (Foto: Concorde)

Bobilkjeden Arve Opsahl opplyser at modellen har integrert oppvaskmaskin, ikke mindre enn to flatskjermer med satellitt-TV, en motor med et dreiemoment på hårete 2.300 Nm, 500 liters drivstofftank, kraftige litium-batterer som sikrer 230 volt strøm under hele ferien og egen garasje med plass til en Mini Morris for de korte utfluktene!

‒ Med det utstyret som er påmontert er prislappen 7.760.000 kroner, forteller Opsahl som har rekordsalg på bobil til 5,5 millioner på Caravan-messen.

Tallet 1165 viser til lengden på denne doningen, mens den er en opp til 2,5 meter bred og 3,85 meter høy. Plass er altså ikke noe tema når man er på tur med en slik en, og man bør heller ikke mangle noe som helst.

Se bildene litt lenger ned.

Vi nevnte tilhengere i starten. For spennet på campingdoningene er stort, og på messen i Lillestrøm er det også mulig å se noe som heter Camp-Let, lette tilhengere med innebygd telt som er mulig å slå enkelt opp. Disse har en startpris på rundt 50.000 kroner, og det er selvsagt mulig å få mer avanserte utgaver også ‒ men da spretter naturligvis prisen også opp.

Slik ser telthengeren ut:

Men den ultimate drømmen for mange bobilenutsiaster er en luksusvogn slik som Concorde Centurion er.

De fleste må nøye seg med å se bilder av slike bobiler, så da gjør vi det. Her er Concorde Centurion 1165 GSI:

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse