Annonse
HjemNyheterBMW’s nye topp-SUV

BMW’s nye topp-SUV

De tyske produsentene kappes om å komme med nyheter foran Frankfurt Motor Show. BMW slår til med en merkets mest luksuriøse SUV.

BMW har allerede to nye X-modeller som kommer i tiden framover, X2 og X3.

Toppmodellene blant SUV’ene har dog vært X5 og X6, men begge må vike for den nye konseptbilen – BMW Concept X7 iPerformance.

Dette er en konseptbil, men produksjonsmodellen som kommer i salg neste år vil få mange av de samme linjene og egenskapene som Concept X7, som tar BMW et skritt bort fra dagens design.

Saken fortsetter under Annonsen

X7 er som ventet svær, også i høyden ettersom den har fått stor bakkeklaring. Den har klare former og linjer, med framtredende kromdetaljer.

Foran har BMW en svært framtredende nyregrill, store luftinntak og noen smale og langstrakte laserlykter. Den ser mildt sagt oppsiktsvekkende ut til å være en BMW. Også bak følger designet med smale lykter og med en slags L-form.

Konseptbilen er for øvrig utstyrt med noen enorme 23 tommers felger.

BMW har plassert tre seterrader med tro stoler på hver rad, slik at det er plass til seks personer. Av utstyr så kan vi se ut av videoen øverst at det er digitale instrumenter, og en svært infotainment-skjerm.

Den har også et panoramaglasstak som skal sørge for å slippe inn lys.

iPerfomance betyr at dette er en plug-in, og hybriden kombinerer den elektriske motoren med BMW’s TwinPower bensinmotor.

BMW har ikke offentliggjort teknisk data i og med at dette er en konseptbil.

Med X7 utvider nå BMW utvalget i det øverste segmentet, som i tillegg består av BMW 7- og BMW 8-serien, BMW i8 og en ny BMW i8 Roadster.

‒ I mai hadde BMW Concept 8-serie sin premiere, i august avduket vi BMW Concept Z4 og nå avduker vi BMW Concept X7 iPerfomance. Sammen med en rekke andre kommende lanseringer, er disse konseptbilene et tydelig signal på at vi er i gang med den største modelloffensiven i BMW’s historie, sier Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

Les også: Nå kommer den sportslige BMW i3s

Les også: BMW viser fram ny Z4

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse