Annonse
HjemNyheterBlink og du går glipp av den

Blink og du går glipp av den

Brabham Automotive lover oss noe spesielt når de kommer med sin aller første modell, og gir oss et lynraskt glimt. Se video.

Du har kanskje ikke hørt om Brabham, men det er ikke så veldig rart. Merket har riktignok eksitert i 58 år, men stort sett kun i motorsporten.

De som er veldig interessert i formel 1 gjenkjenner nok navnet, for det er et historisk sus over Brabham.

Kjente førere som Graham og Damon Hill, Niki Lauda, Nelson Piquet, Denny Hulme og selvsagt Jack Brabham, en av grunnleggerne og verdensmester i formel 1 hele tre ganger (en gang med Brabham). Selskapet har til og med vært eid av Bernie Ecclestone, tidligere sjef av formel 1.

Laget trakk seg fra formel 1 i 1992 med store økonomiske problemer, blant annet grunnet tidligere eide Ecclestone. Men selskapet eksisterer fortsatt, og er også noe involvert i motorsport.

Saken fortsetter under Annonsen

Men det skjer andre store ting.

De har nemlig stiftet et nytt selskap kalt Brabham Automotive, og det selskapet skal vise fram sin aller første bil 2. mai.

Hva slags bil det er vet vi rett og slett ikke. Brabham er svært hemmelighetsfulle, og vil ikke en gang si om dette er en gatebil.

Navnet har de derimot sluppet ‒ BT62.

‒ Jeg er begeistret over å kunngjøre Brabham BT62 som navnet på Brabham Automotives første prosjekt. Med mer enn 700 racerbiler produsert siden starten på 1960-tallet, har Brabham-merket en bemerkelsesverdig arv. Å se den første Brabham på 26 år med den ikoniske BT-betegnelsen blir et stort øyeblikk i vår historie, sier administrerende direktør David Brabham.

De kaller BT62 for «en legende redefinert», og det kan tolkes i flere retninger.

Alt de har avslørt er en kort, kort video som gir deg motorlyden og et slags glimt av noe som dundrer forbi.

Så på med lyden, og for all del ikke blink. Da går du raskt glipp av det lille glimtet du har av den nye bilen som bærer det legendariske Brabham-navnet.

Se videoen øverst i saken.

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,126FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse