Det var selvsagt enormt mye vakkert å se på under årets Oslo Motor Show, noe over 50.000 besøkende selv kunne sjekke ut. (Fotos: Bil24)

Bilder: Kjøretøyene på Oslo Motor Show

Her er bildeserien du ikke vil gå glipp av. Nemlig en som viser mange av de flotte kjøretøyene utstilt under årets Oslo Motor Show.


Det ble ikke ny publikumsrekord på Oslo Motor Show denne gang, men det var heller ikke ventet. For det første fant utrolige 53.000 veien inn portene i fjor, og for det andre er vi inne i en såkalt dyrtid hvor folket virkelig må prioritere hva de skal bruke pengene på.

Svært mange prioriterte Oslo Motor Show, for under årets show ble grensen på 50.000 passerte for andre gang. Mer eksakt løste 52.831 billett, og dermed var årets utgave kun 196 sjeler fra ny besøksrekord.

‒ Klart jeg er strålende fornøyd med det, smiler en sliten, men fornøyd, messegeneral Tommy Larssen.

‒ Knappe to hundre besøkende fra «all time high» i disse tider. Det er som vi hadde håpet, men egentlig ikke våget helt å tro på.

Oslo Motor Show har med et par unntak vokst i antall besøkende vært eneste år.

‒ Vi har nok gjort mye riktig i forberedelser og markedsføring. Vi har i alle år vært lojale til vårt velprøvde grunnkonsept som det årlige samlingspunktet for landets motorentusiaster, med mange unike og interessante objekter i hallene. På samme måte som i fjor, hadde vi også med flere bilimportører som stilte ut sine nyeste modeller. Denne unike blandingen trakk nok mange til showet, sier Larssen.

 

‒ Jeg kan ikke fremheve nok hvor viktig jobben som utstillerne, klubbene, de frivillige, entusiastene, de ansatte og funksjonærene gjør for at Oslo Motor Show skal bli en suksess. Uten deres fantastiske innsats både før og under arrangementet, ville oppsummeringen etter showet blitt annerledes. Jeg er dem stor takk skyldig, sier messegeneralen.

De som fant veien til den store messehallen i Lillestrøm angret ikke det, for som vanlig var det en fantastisk samling av unike kjøretøy koblet sammen med liveshow på utsiden og flere nybiler rundt i hallene.

Ingen vet helt sikkert hvor mange kjøretøy som faktisk ble vist fram, men et godt anslag er en plass over 1.000. De fleste av disse er spesielle, og alle som har vært på Oslo Motor Show vet at tiden bare løper av gårde når du begynner å gå fra kjøretøy til kjøretøy. For her må man stoppe nesten ved hvert eneste kjøretøy.

Vi har selvsagt tatt en runde med kameraet, slik at både de som var på Lillestrøm i helgen og de som gikk glipp av dette kan sjekke ut noen av tohjulingene, firehjulingene og de aller største med mange flere hjul.

Så her har du megaserien med bilder fra årets Oslo Motor Show ‒ kos deg masse med denne!

Bildeserie
Debatt

Les mer om:

Oslo Motor Show