Annonse
HjemNyheterAudi Q8 viser seg frem

Audi Q8 viser seg frem

Den offisielle avdukingen av Audi sitt nye flaggskip er bare en uke unna. Nå viser Audi fram noen teasere for å vekke interessen samtidig som de har lansert en miniserie for å holde spenningen oppe.

Samtidig som Audi har lansert miniserien har de også sluppet noen offissielle designskisser. Det er klart at den nye modellen vil ha et mer aggressivt utseende i forhold til Q7. Fronten ser lavere ut, men også bredere enn Q7 med slankere frontlamper og et mer aggressivt utseende. Q8 har ofret noe av det praktiske for et mer sporty utseende og vil ikke leveres som syvseter i motsetning til Q7.

Audi Q8 leveres fra samme plattform som Lamborhini Urus, Bentley Bentayga og Volkswagen Touareg. I likhet med Q7 vil motoralternativene inkludere en turboladet firesylindret 2,0 liters motor som yter 252hk og en turboladet 3 liters V6 variant med 355hk. Det forventes også at Audi vil komme med en plug-in hybridvariant med en 3 liter TFSi motor som sammen med den elektriske motoren vil produsere 438 hestekrefter ved hjelp av et 17,9 kWh litiumionbatteri.

Saken fortsetter under Annonsen

Audi oppgir at hybridvarianet vil aksellere fra 0-100km/t på 5,4 sekunder og ha et utslipp på 53 g/km. Strøm vil leveres via en åtte-trinns automatkasse og quattro firehjulsdrift. Det er en god sjanse for at hybridvarianet vil bli gjort tilgjengelig i produksjonsmodellen fordi Audi sier at Q8 skal kunne kjøre 60 kilometer på strøm og at batteriet skal kunne lades fullt opp på to og en halv time.

Det er forventet at bilen blir offisielt vist fram 5. juni.

1 kommentar

  1. Audi Q8 står hos Audi Møller Bil Oslo Vest. Uten presenning. Der har den stått siden før avdukingen av e-tron. Og Q8 er allerede på veien.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse