Annonse
HjemNyheterAston Martin designet ubåt!

Aston Martin designet ubåt!

Det høres nesten for utrolig ut, men Aston Martin har faktisk designet en ultraluksuriøs ubåt. Ja, det finnes åpenbart et marked for alt.

Det er opplagt at man må bade i cash for å få med seg slike ting som at det faktisk er et marked for private ubåter. Ikke bare er det noen som er villig til å kjøpe slike. Det er jaggu noe som er villig til å lage dem også.

Og som om det ikke er nok. Nå har en av de som lager noen av de flotteste bilene her i verden også vært med på dette.

Aston Martin har nemlig inngått et samarbeid med Triton om å designe en ubåt i et prosjekt som har fått navnet Neptun. Ja, ubåt. Dette offentliggjøres bare dager etter at de annonserte at de har inngått en avtale med formel 1-laget Red Bull.

Mulig de har tatt litt for mye Møller’s Trans på kontorene til Aston Martin Consulting, en avdeling som ble opprettet for halvannet år siden for å selge luksusmerket Aston Martin.

Saken fortsetter under Annonsen

Allerede i fjor inngikk de en avtale med Quintessence Yachts som endte i en 3,7 meter lang hurtigbåt med 1.000 hestekrefter. Den båten ble lansert under Monaco Yacht Show. Så de er ikke helt i ukjent farvann.

Nå har det gått ett år, og det er igjen klart for Monaco Yacht Show.

Nok en gang er Aston Martin på plass. Denne gangen har de imidlertid gått under vann sammen med Triton.

Det selskapet har siden 2007 vært i det stadig voksende markedet rundt private ubåter. Det har seg slik at de ultrarike med de supersvære yachtene nå vil ha sin egen ubåt til å leke med. Eget helikopter er såååå 2016.

Disse ubåtene koster i utgangspunktet mange millioner kroner, så hva den fra Aston Martin kommer på kan vi bare spekulere i.

For det er helt klart at Neptun har arvet DNA’et til Aston Martin, og det er knapt mulig å tro at dette er en ubåt. Men det er det.

Den kan dykke ned til 500 meters dyp, går på batteri og har oksygen nok til å dykke i 12 timer. Den veier fire tonn og er under 1,8 meter høy. Det er for øvrig plass til tre personer i fartøyet.

Aston Martin opplyser at den kommer i et strengt begrenset opplag, så ikke regn med at du ser den duppende rundt i den lokale havna.

Hva blir det neste Aston Martin finner på? Ikke vet vi, men de kan ikke ta mer vann over hodet enn de har gjort med prosjekt Neptun.

Følg bil24.no på Facebook

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse