Annonse
HjemNyheter15 års garanti!

15 års garanti!

Går du til innkjøp av en Ferrari bør du jaggu sørge for å ha garantien i orden. Siden 2014 har det vært mulig å få utvidet garanti på 12 år. Nå har den økt til 15 år.

Det å kjøpe italienske biler kan som kjent innebære enn viss risiko, og når det i tillegg er en sportsbil kan det fort bli dyrt. Å ha en god garanti i bakhånd kan fort lønne seg.

Ferrari har fra før av fem års fabrikkgaranti og sju års serviceavtale inkludert.

Men allerede i 2014 kom Ferrari, som den første store produsenten, med mulighet til å utvide garantitiden til hele 12 år. De kalte pakken Power12, og garantien gjelder hovedkomponenter som motor, girkasse (inkludert PTU), hjuloppheng og styring.

Nå har Ferrari kommet med en ny pakke kalt Power15, og som tallet sier dekker garantien nå 15 år.

Saken fortsetter under Annonsen

Etter 12 år kan eiere forlenge garantien med 12 måneder i tre år, og den internasjonale årlige prisen er satt til 35.000 kroner for biler med åtte sylindre og 45.000 kroner for 12 sylindret motorer. Hva den norske prisen lander på er ikke kjent, men dette er uansett dråper om man punger ut over 3 millioner for en ny Ferrari 488…

Utvidelsen kan kjøpes både av nye eiere og nåværende eiere, og den kan overføres til nye eiere. Og biler med utgått garanti kan få den nye Power15 forutsatt at bilen passerer en teknisk kontroll.

Garantien gjelder fra bilens førstegangsregistrering.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse