Annonse
Hjem Nyheter 0-100 km/t på 1,9 sekunder

0-100 km/t på 1,9 sekunder

Nyhetene kommer raskt rundt hyperbilen Czinger 21C. Nå er det klart at den gjør unna sprinten på under 2 sekunder. Ja, under 2 sekunder.

Å klare 0-100 km/t på under 2 sekunder hadde vært uhørt bare for få år siden, men etter at de elektriske drivlinjene som kan benytte all kraft fra null av popper det stadig opp nyheter rundt superraske biler som skal klare dette.

Czinger 21C er den foreløpig siste nye hyperbilen som har gjort unna sin seiersdans rundt om på nettet, og selv om vi visste at dette var en potent amerikaner trodde vi ikke det var en sub-2-bil.

Da produsenten viste den fram i forrige uke sa de kun at den var en hybrid med et egenutviklet drivverk, men nevnte ikke noen tall eller ytelser.

Videoen som fulgte med avslørte dog at dette er noe spesielt, blant annet med en sentrert cockpit akkurat som formel 1-bilene har.

Saken fortsetter under Annonsen

Men, muligens inspirert av forrige ukes spredning på nett og sosiale medier, dunker California-selskapet til med mer informasjon rundt den ville hyperbilen allerede nå.

Her er et av de nye bildene som viser hvordan 21C ser ut:

Og det er lett å miste pusten av dette.

For ifølge Czinger har dette beistet utrolige 1.250 hestekrefter, noe som gjør at den klarer 0-100 km/t på lynraske 1,9 sekunder. Bare så det er sagt, det er raskere enn en formel 1-bil.

Produsenten byr også på en ny video av 21C, og slik ser og høres denne hyperbilen ut mens den øser av kreftene:

Czinger hører hjemme i Los Angeles, og sier selv at 21C’ «revolusjonerende teknologi leverer en banebrytende hyperbil med et ikonisk design og en dominerende ytelse».

Navnet på modellen hinter for øvrig på at det er en bil for det 21. århundre (21st century), og Czinger sier da også selv at denne skal brøyte vei for hvordan superpotente biler blir laget i framtiden.

Bilen får sin debut under Genève Motor Show, og det er bare å glede seg til å se flere bilder av denne.

Men før den tid kan du sjekke ut disse, rykende ferske bildene:

Les også:

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,646FansLik
73FølgereFølg
85FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker