Hjem / Nyheter / Toyota Aygo får nytt og frekkere design

Toyota Aygo får nytt og frekkere design

Toyota Aygo kommer nå i ny utgave med dristigere design, oppdatert teknikk, lavere støynivå og ifølge Toyota selv, bedre kjøreegenskaper. 

Aygo ble lansert i 2014 og har siden vært en stor suksess  i det europeiske A-segmentet med en markedsandel i Europa på 6,6 % i segmentet.  Dette utgjør totalt 85.000 solgte biler. Toyotas designere har nå redesignet bilen.  Det særegne Aygo utseendet er beholdt gjennom den lett gjennkjennbare X-designen i fronten.

Annonse

Innvendig er både instrumentpanel og seter oppgradert og det skal være flere muligheter for skreddersøm enn tidligere.  Støynivået skal være betraktelig redusert med nye isolasjonsmaterialer, noe som vil være med på å gi en bedre komfort og høyere kvalitetsfølelse. Under panseret finner vi fortsatt Toyotas tresylindrede VVT-i bensinmotor.  Den yter nå 71 hestekrefter og skal være noe sprekere og mer sparsom på drivstoffet enn forgjengeren.

Utover det ordinære utvalget vil to spesialmodeller, X-cite og X-me leveres.  X-cite til være den mest karakteristiske av disse, med en to-delt magentafarge utvendig, svarte 15-tommersfelger og fargede interiørdetalsjer.  X-me vil ha svart finish, sportsdekaler, 10 eikers 15-tommers felger og seter i delskinn.  Det vil fortsatt være mulig å få Aygo med Toyotas viktige sikkerhetspakke Toyota Safety Sense som inneholder både automatisk nødbrems og filskifte varsler.

Priser vet vi ikke enda, men nye Aygo presenteres på bilutstillingen i Geneve 6. mars.

 

Følg bil24.no på Facebook

Annonse

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les også

Dette er faktisk en Harley-Davidson. (Alle foto: HD)

Ja, dette er faktisk en Harley!

Se for deg en skjeggete tøffing med skinnvest, halvhjelm og et iltert blikk komme kjørende …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *