Hjem / Nyheter / Spesialmodeller av Camry og Highlander
Toyota er glad i mørke modeller, og skal nå vise fram to nye Nightshade-versjoner. (Alle foto: Toyota)
Toyota er glad i mørke modeller, og skal nå vise fram to nye Nightshade-versjoner. (Alle foto: Toyota)

Spesialmodeller av Camry og Highlander

Totota kjører videre med sine spesielle «natt-modeller», og vil vise spesialutgaver kalt Nightshade av både Camry og Highlander under Los Angeles Auto Show.

Om du har planer om å bli lage biler og skal komme opp med noen røffe spesialutgaver har vi et tips. Gjør de mørke.

Annonse

Denne oppskriften følger iallfall Toyota, som allerede har brettet mørket over modeller som 4Runner, Tacoma og Tundra. Ja, vi snakker altså om Toyota USA.

Disse mørke modellene inngår i et konsept kalt Nightshade Special Edition, hvor spesialutgavene får mørke designelementer som skal gjøre de enda mer mystiske.

Snart er det klart for Los Angeles Auto Show, og Toyota har blitt så glade i Nightshade at de har flikket på to helt nye modeller til det store motorshowet. Nemlig Camry og Highlander.

Camry i nattmodus er basert på SE-versjonen og består av svarte 18-tommers hjul og en svart spoiler. Og mye annet svart snadder. Som mørke ruter, svarte speilhus, en svart haifinne, svarte dørhendler og svarte Toyota-emblem.

Overrasende nok kommer den i flere farger enn den svarte Midnight Black Metallic, for Toyota tilbyr den også i sølvfargen Celestial Silver og den hvite Super White.

Annonse

Slik ser Toyota Camry Nightshade Special Edition ut. Ja, er den ikke tøff?

Highlander Nightshade Special Edition, også den meislet ut fra SE-utgaven, har også en rekke svarte detaljer. Haifinne-antenna, bakspoileren, dørhendlene og speilhusene har alle fått en touch av svart, og svarte felger på 19-tommer, svarte hjulbuer og en mørk front gjør den til en sintere Highlander enn det vi er vant til.

Sjekk selv:

Også Highlander kommer i flere fargevarianter, og kundene kan velge mellom svarte Midnight Black Metallic, den grå Predawn Gray Mica, som en rød Salsa Red Pearl og den hvite Blizzard Pearl.

Her danser Highlander av gårde som en salsarød skyggevariant:

Dette er altså spesialutgaver, og Toyota opplyser at Highlander kommer i 5.000 eksemplarer. Hvor mange Camry er uvisst, og uheldigvis snakker vi fortsatt om USA. Så når Camry returnerer til Norge etter 14 år i mørket så må vi nok klare oss med de vanlige utgavene.

Senest i forrige måned viste Toyota fram en annen Nightshade Special Edition, nemlig 4Runner.

Her er den mørke trioen samlet:

Følg bil24 på Facebook

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les også

Toyota viser endelig fram en ny Supra. (Alle foto: Toyota)

Endelig, her er nye Toyota Supra

Toyota puster nytt liv i den raske og sportslige Supra-modellen. Se bilder og video. Det …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *