Hjem / Motorsport / Se en Nascar Mustang drifte med en RTR Mustang
Ford Nascar Mustang Foto: Ford Performance

Se en Nascar Mustang drifte med en RTR Mustang

Ford Mustang er verdens mest solgte sportskupe for tredje året på rad.  Nå vil de inn i Nascar, og har utviklet en egen Nascar Mustang som skal kjøres av Joey Logano.  

Når Ford skulle ønske Logano velkommen inn i familien ville de samtidig vise fram ferdighetene hans.  I stedet for å bare kjøre bilen rundt den ovale racing-banen i Charlotte som ville vært typisk for Nascar-løp, bestemte de seg for å la han få møte Formula DRIFT Champion Vaughn Gittin Jr.

Formula Drift Champion Gittin har mer erfaring med å glide sidelengs, men Logano var i stand til å matche ham som vi kan se i den elleville videoen.

“Det var en utrolig fin opplevelse å drifte en 2019 NASCAR Mustang med Vaughn Gittin Jr.,” sa Logano i en pressemelding. “jeg er så spent på å kjøre en Mustang i Nascar neste år. Dette var en veldig morsom måte å bli ønsket velkommen til Mustang-familien”.

“Å drifte med Joey bak rattet i den nye 2019 NASCAR Mustang var en vill og morsom opplevelse”, sa Vaughn Gittin Jr. Han fortsatte: “Jeg har aldri sett en sjåfør fra en annen racing disiplin drifte som Joey gjorde.  Etter litt instruksjon tok han svingene og jeg var komfortabel med å kjøre veldig nært han.  Joey smilte fra øre til øre og jeg ser frem til mer moro med mesteren i fremtiden”.

Hvordan Joey Logano klarte seg mot den profesjonelle drifteren Vaughn Gittin Jr. kan du se i videoen under.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les også

Porsche viser nå fram en ny Cayenne med coupéform. (Alle foto: Porsche)

Her er Porsche Cayenne Coupé

Porsche gjør som sine tyske rivaler Mercedes og BMW, og lanserer nå en SUV-coupé. Gode …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *