Annonse
Hjem Motorsport Se en Nascar Mustang drifte med en RTR Mustang

Se en Nascar Mustang drifte med en RTR Mustang

Ford Mustang er verdens mest solgte sportskupe for tredje året på rad.  Nå vil de inn i Nascar, og har utviklet en egen Nascar Mustang som skal kjøres av Joey Logano.  

Når Ford skulle ønske Logano velkommen inn i familien ville de samtidig vise fram ferdighetene hans.  I stedet for å bare kjøre bilen rundt den ovale racing-banen i Charlotte som ville vært typisk for Nascar-løp, bestemte de seg for å la han få møte Formula DRIFT Champion Vaughn Gittin Jr.

Formula Drift Champion Gittin har mer erfaring med å glide sidelengs, men Logano var i stand til å matche ham som vi kan se i den elleville videoen.

“Det var en utrolig fin opplevelse å drifte en 2019 NASCAR Mustang med Vaughn Gittin Jr.,” sa Logano i en pressemelding. “jeg er så spent på å kjøre en Mustang i Nascar neste år. Dette var en veldig morsom måte å bli ønsket velkommen til Mustang-familien”.

“Å drifte med Joey bak rattet i den nye 2019 NASCAR Mustang var en vill og morsom opplevelse”, sa Vaughn Gittin Jr. Han fortsatte: “Jeg har aldri sett en sjåfør fra en annen racing disiplin drifte som Joey gjorde.  Etter litt instruksjon tok han svingene og jeg var komfortabel med å kjøre veldig nært han.  Joey smilte fra øre til øre og jeg ser frem til mer moro med mesteren i fremtiden”.

Saken fortsetter under Annonsen

Hvordan Joey Logano klarte seg mot den profesjonelle drifteren Vaughn Gittin Jr. kan du se i videoen under.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

1,216FansLik
42FølgereFølg
74FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker