Annonse
HjemElbilerPrisene for MG Marvel R er klare

Prisene for MG Marvel R er klare

MG skal følge opp elbilsuksessen ZS med en ny modell kalt Marvel R, og nå er prisene klare for den kommende elbilen.

Det er all grunn til å være spente på prisen for nye Marvel R, for nettopp dette er en av årsakene til at MG ZS har blitt en såpass stor salgssuksess som den jo har.

Totalt ruller det over 5.000 MG ZS rundt med norske skilt, og så langt i 2021 er den godt inne blant de 15 mest populære elbilene her i Norge. Noe av forklaringen til nettopp dette er den ganske så rimelige nybilprisen, for SUV-modellen på drøyt 4,3 meter starter på 240.000 kroner.

Så billig blir selvsagt ikke MG Marvel R Electric, en litt større SUV i C-segmentet som er 4,67 meter lang og med en akselavstand på 2,80 meter som bør gi ganske hyggelig med plass på innsiden.

Den er også ganske så moderne i form av nye linjer og ny teknologi, og Marvel R kan by på ting som MG Pilot-systemet og et nytt og enda mer avansert MG iSmart-system som blant annet åpner for app-styring.

Saken fortsetter under Annonsen

På toppen av dette klarer også utgaven av firehjulsdrift å komme seg under 5 sekunder på 0-100 km/t, mens den med bakhjulsdrift drar seg over 400 kilometer i oppgitt rekkevidde.

Så dette er det neste steget i elbil-satsingen til MG, og Marvel R som er meldt inn til norske forhandleren i 4. kvartal i år får da også en noe høyere pris enn lillesøster ZS..

MG Norge sier at de forventer priser som starter på 338.900 kroner og går opp til 418.900 kroner, og dette er priser før frakt og leveringsomkostninger. MG Marvel R blir tilgjengelig i tre utstyrsversjoner, Comfort, Luxury og Performance, og som sagt både med drift på bakhjulene og alle fire hjulene.

MG som setter sammen bilene sine i Kina satser tungt på et realt comeback her i Europa, og skal gjøre det med elektrifiserte biler. Og Marvel R viser at det går ganske så bra unna med utviklingen av rene elbiler.

Den har blant annet et chassiskonstruksjonen som er delvis av aluminium, lysbånd både foran og bak og integrerte dørhåndtak.

Og MG kjører også på rundt teknologien.

MG Pilot er som navnet sier den som hjelper til med pilotoppgavene, og det er totalt 14 slike hjelpere som kan gripe inn ved behov. Dette inkluderer ifølge MG varsling om kollisjonsfare og smarte systemer som hjelper til med kjøreegenskapene, og kommer også med to nye ‒ filholderassistent og tretthetsvarsling.

Det andre hovedsystemet er kalt MG iSmart som også kan betjenes med stemmestyring, og dette åpner for et digitalt instrumentpanel med en 19,4-tommers berøringsskjerm. Systemet åpner blant annet for Apple CarPlay og Android Auto, samt nettbaserte funksjoner som navigasjon i sanntid.

Appen tilbyr også fjernstyringsfunksjoner, slik som det å finne bilen og styre ladingen.

MG tilbyr også to drivlinjer til Marvel R, hvor den med firehjulsdrift har tre motorer og totalt 288 hestekrefter og en oppgitt rekkevidde på 370 kilometer. Den med to motorer på bakakslingen byr på 180 hk og en oppgitt rekkevidde på 402 kilometer, mens begge utgavene er utstyrt med et batteri på 70 kWh.

De byr også på hurtiglading hvor det oppgis opp til 80 prosent på 40 minutter under ideelle forhold, og er også godkjent for å trekke opptil 750 kilo og kan frakte to elsykler på et spesielt sykkelstativ.

Bakerst er det et bagasjerom som rommer 357 liter som kan utvides til 1.396 liter, og foran er det også en frunk med plass til 150 liter.

Her er fakta rundt kommende MG Marvel R Eelectric, den nye elektriske storesøsteren til dagens MG ZS, og under denne kan du sjekke ut bildene av den kommende elbilen.

FirehjulsdriftBakhjulsdrift
Maks effekt:212 kW (288 hk)132 kW (180 hk)
Maks dreiemoment:665 Nm410 Nm
0-100 km/t4,9 sek7,9 sek
Toppfart:200 km/t200 km/t
Batterikapasitet:70 kWh70 kWh
Rekkevidde:370 km402 km
Ombord-lader:11 kW11 kW
DC-lading 5-80 %43 min43 min
Vekt:1.920 kg1,810 kg
Maks hengervekt:750 kg750 kg

Les også:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,185FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse