Annonse
Hjem Nyheter Nye i20 blir smartere og sikrere

Nye i20 blir smartere og sikrere

Hyundai oppdaterer sin i20 med både utvendig facelift og ny teknologi.

i20 er den nest minste modellen Hyundai tilbyr etter lillesøsteren i10, og har allerede rukket å runde 10 år. Andre generasjon av i20 kom i 2014, og nå fire år senere oppdateres denne med en ny front og bakende og mer utstyr.

‒ Med nye designelementer, viktig sikkerhetsutstyr og smartere funksjoner blir nye i20 enda mer attraktiv, mener produktsjef Øyvind Knudsen i Hyundai Motor Norway.

Det første man legger merke til er den nye fronten med oppdaterte lykter, støtfanger og kaskadegrillen ‒ Hyundais signaturelement. Også bakenden har fått en ny støtfanger og nye lykter, og det kommer også nye felger for den oppdaterte modellen.

Saken fortsetter under Annonsen

Innvendig kommer den også med flere fargedetaljer, noe som skal gjøre den mer ungdommelig.

Under skallet har det skjedd mye med i20.

Infotainmentsenteret støtter nå både Apple CarPlay og Android Auto, noe som gjør det enklere å koble smarttelefonen til bilen.

‒ I Norge leverer vi i20 som standard med siste utgave av Hyundais navigasjonssystem og infotainment. I tillegg får man muligheten til å velge en SmartSense Safety Pack med det siste innen aktiv sikkerhet i denne klassen. i20 blir mer komplett enn noen gang, sier Knudsen.

Den kommer altså med flere sikkerhetssystemer via Hyundais SmartSense, noe som blant annet betyr automatisk nødbrems, tretthetsvarsler, fjernlysassistent og filskifteassistent. Den kommer også med AutoStop-funksjon som sørger for mindre CO2-utslipp og drivstofforbruk.

Hyundai Norge sier at de tar inn bilen med en oppgradert utgave av 1,0-liters turbobensinmotor på 100 hestekrefter som også møter de strengere utslippskravene Euro 6d som innføres i 2020.

Bilen kommer til norske forhandlere til sommeren, mens prisene fortsatt ikke er satt. Dagens i20 starter for øvrig på 213.900 kroner.

Følg bil24 på Facebook

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

1,802FansLik
60FølgereFølg
77FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker