Hjem / Nyheter / Lincoln med selvmordsdører allerede utsolgt
Foto: Lincoln

Lincoln med selvmordsdører allerede utsolgt

I år er det 80 år siden Lincoln introduserte sin store Continental.  Jubileet feires som tidligere skrevet med en håndbygget, forlenger versjon.  Med bakvendte dører som gir grasiøs inngang til bilen.

80 eksemplarer skal bygges av bilen hos Cabot Coach Builders i Massachusets.  De har allerede erfaring med å forlenge en Continental med navnet Royale Continental L.  

Annonse

Har du ikke bestilt bilen enda, så er det for sent.  Lincoln melder nå at alle bilene er solgt, men har åpnet opp for muligens produsere noen til.

I 1961 kom den kjente utgaven som i datidens markedsføring skulle gi deg en grasiøs inngang til bilen. 

“Gjennopplivningen av “coach doors” på Continental er en fin måte å markere Lincolns arv på.  Det er også et vellykket forsøk på å skape oppmerksomhet om den lite selgende Continental-modellen”, sier George Peterson fra AutoPacific.

 

Foto: Lincoln

 

Annonse

For å forbedre plassen i baksetet kappes bilen ved b-stolpen og forlenges med 15 centimeter. Bakdørene åpnes i 90 grader, og kan kun åpnes når bilen står stille.

Det vil være 2 bakseter som er separate og nydesignet.  De har både varme, kjøling, massasje og kan justere 30 veier. Begge vil har tilhørende konsoll med klappbord som kan stures vekk.

Den vil drives av en 3,0 liters V6, biturbo med 400hk med firehjulstrekk og selvfølgelig automat girkasse.

Lincoln selges ikke i Europa.  Lincoln nord amerikanske forhandlere nådde ikke engang å åpne for ordretilgang før de 80 bilene var solgte.

 

 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les også

Her prøver Audi e-tron seg på et heng som er på 85 prosent. (Alle foto: Audi)

Her kjører Audis elbil opp verdens tøffeste utforbakke

Å kjøre ned verdens villeste utforløype er en utfordring i seg selv. Hva med å …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *