Annonse
Hjem Nyheter Lincoln med selvmordsdører allerede utsolgt

Lincoln med selvmordsdører allerede utsolgt

I år er det 80 år siden Lincoln introduserte sin store Continental.  Jubileet feires som tidligere skrevet med en håndbygget, forlenger versjon.  Med bakvendte dører som gir grasiøs inngang til bilen.

80 eksemplarer skal bygges av bilen hos Cabot Coach Builders i Massachusets.  De har allerede erfaring med å forlenge en Continental med navnet Royale Continental L.  

Har du ikke bestilt bilen enda, så er det for sent.  Lincoln melder nå at alle bilene er solgt, men har åpnet opp for muligens produsere noen til.

I 1961 kom den kjente utgaven som i datidens markedsføring skulle gi deg en grasiøs inngang til bilen. 

“Gjennopplivningen av “coach doors” på Continental er en fin måte å markere Lincolns arv på.  Det er også et vellykket forsøk på å skape oppmerksomhet om den lite selgende Continental-modellen”, sier George Peterson fra AutoPacific.

Saken fortsetter under Annonsen

 

Foto: Lincoln

 

For å forbedre plassen i baksetet kappes bilen ved b-stolpen og forlenges med 15 centimeter. Bakdørene åpnes i 90 grader, og kan kun åpnes når bilen står stille.

Det vil være 2 bakseter som er separate og nydesignet.  De har både varme, kjøling, massasje og kan justere 30 veier. Begge vil har tilhørende konsoll med klappbord som kan stures vekk.

Den vil drives av en 3,0 liters V6, biturbo med 400hk med firehjulstrekk og selvfølgelig automat girkasse.

Lincoln selges ikke i Europa.  Lincoln nord amerikanske forhandlere nådde ikke engang å åpne for ordretilgang før de 80 bilene var solgte.

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

1,445FansLik
41FølgereFølg
74FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker