Annonse
HjemElbilerFotograf kjørte på Tesla-ansatte

Fotograf kjørte på Tesla-ansatte

Det heter seg at en journalist er villig til å gå over lik for en god sak. En fotograf hos RGJ var iallfall villig til å kjøre over på Tesla-ansatte for et godt bilde.

Tesla er bilens svar på Apple. Så om noen klarer å framskaffe noe som ingen har klart før så har de gjort et scoop. Muligens var det nettopp det de to fra avisen Reno Gazette Journal i Nevada tenkte da de brøt seg gjennom et gjerde og tok seg inn på et lukket område på Gigafactory til Tesla og tok bilder. Problemet var at de ble oppdaget. Og da mistet de hodet.

Dette er historien slik Tesla selv forteller den:

En sikkerhetsvakt oppdaget de to, og tok kontakt og spurte hva de gjorde og hvem de var. De nektet å si noe, til tross for at det hang ID på begge som viste de kom fra RGJ og at Jeep’en de kjørte var merket med det samme.

Ved Jeep’en ble de møtt av en annen sikkerhetsvakt fra Tesla, men de nektet fortsatt å si noe. Da de ble bedt om å bli igjen ettersom sheriffen var på vei fra Storey hoppet de inn i bilen, og da gikk en av de to Tesla-folkene bak bilen for å notere registreringsnummeret. Men sjåføren ville ikke ha noe av dette, og rygget han rett ned. Resultat ble skadd hofte, skadd arm og andre mindre skader.

Saken fortsetter under Annonsen

Da de prøvde å stikke av krasjet de i bilen sikkerhetsvaktene satt i, og da den uskadde av de to gikk ut av bilen for å snakke med RGJ-folkene ble han regelrett kjørt ned og truffet i brystregionen.

Sheriffen nådde fram før de klarte å flykte, og har anklaget han ene for diverse lovbrudd med dødelig våpen.

Mannen som er arrestert har vært fotograf hos avisen siden 1998, mens den administrerende direktøren ikke vil bekrefte hendelseforløpet. Men RGJ sier de etterforsker saken.

Gigafactory skal produsere batterier til Tesla når den står ferdig. Byggingen av fabrikken startet i 2014.

Forrige artikkelIdiot lager kaos
Neste artikkelM2 med GoPro-app

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Annonse

Bil24 på sosiale medier

3,180FansLik
96FølgereFølg
86FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker

Annonse