Annonse
Hjem Nyheter Dette er verdens minste bilforhandler

Dette er verdens minste bilforhandler

I Oslo brukes en av de gamle telefonboksene som en slags gratis bokhandel hvor folk kan bytte bøker. I London høyner de dette med en bilforhandler.

Verdens minste bilforhandler finner vi på Russel Square midt i London, og hele butikken er altså plassert i en rød telefonboks. Den måler under en kvadratmeter, og det er faktisk det hele.

Og du tror kanskje at bilutstillingen i en slik trang boks er noe begrenset. Tro om igjen. Her er det faktisk utstilt hele seks modeller, som du kan se ut av videoen. De er riktignok 64 ganger mindre enn originalene, men du får om ikke annet et overblikk.

Det blir fort trangt inne i en telefonboks om man er flere enn en, så denne butikken består kun av en iPad hvor man kan gjennomføre kjøpet samt en stol og en hylle.

Peugeot har opprettet denne «forhandleren» i forbindelse med at de introduserte netthandelsløsningen «Order Online» i januar. Denne lar kundene gjennomføre hele salgsprosessen fra start til mål på nett. Franskmennene hevder at de var først av de store produsentene til å tilby en slik løsning.

Saken fortsetter under Annonsen

Innen 12 timer etter lansering hadde de fått den første bestillingen, og siden da har 134.000 bestilt nye biler via løsningen, og 35.000 av disse har hatt innbyttebil som de har fått verdivurdert i prosessen.

Takket være internett er det nå slutt på tiden hvor man måtte bruke en hel dag på å besøke diverse bilforhandlere for å danne seg et bilde av hvilken bil man skal kjøpe.

‒ Verdens minste forhandler er et perfekt eksempel på hvordan teknologien forandrer måten vi gjør undersøkelser på, sier David Peel, direktør hos Peugeot.

‒ Nå, til tross for at det livets nest største investering, handler man bil til og med fra en telefonboks, legger han til.

Og lurer du på hvilken dag som er den mest populære handledagen, så kan Peugeot opplyse at det er torsdag formiddag. Så styr unna den dagen om du er i London og skal handle bil fra en telefonboks. Da bør du vel slippe unna køen også.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst legg inn din kommentar!
Vennligst skriv navnet ditt her

Bil24 på sosiale medier

2,645FansLik
73FølgereFølg
84FølgereFølg
0AbonnenterAbonnér

Populære saker