Hjem / Nyheter / Ford med «europeisk» Mustang
Ford har tilpasset Mustang til det europeiske markedet. (Alle foto: Ford)
Ford har tilpasset Mustang til det europeiske markedet. (Alle foto: Ford)

Ford med «europeisk» Mustang

Det er ikke gitt at amerikanske biler fungerer for europeiske forbrukere. Det har Ford innsett. Og har nå tilpasset den nye Mustangen.

Amerikanere liker to ting. Bilene skal se tøffe ut, og de skal gå fort rett fram. Og det er faktisk noen av tingene Ford nå har gjort noe med.


Mandag avduket de den europeiske versjonen som har fått nye designelementer, oppgardert både motor opp understell, og lagt til mer førerhjelp-teknologi.

Det Ford har gjort er å tilby flere valg for de europeiske kundene. Det er nå mulig å justere hjulopphenget og de har satt inn to nye kjøremoduser i tillegg til de fire som har vært, inkludert en ny kjøremodus som du kan programmere selv. Bra jobbet, Ford!

Av førerassistenter finner vi blant annet fotgjengergjenkjenner, nødbrems og filassistent.

‒ Europas appetitt for Mustang er faktisk større enn vi har trodd, og nesten 30.000 Mustanger ruller allerede på veiene, sier Europas visepresident i Ford, Steven Armstrong.

Den europeiske får også LED-lys, og 11 forskjellige fargevalg og nye 19 tommers felger.

Fra før av finner vi V8’eren på 5-liter som yter 450 hestekrefter, og Ford har også lagt inn et miljøvennlig alternativ; 2,3-liter Ecoboost på 290 hestekrefter.

Mustang er utstyrt med en ti trinns automatkasse som sørger for hyppige girskifter, men heldigvis tilbyr de også en manuell girkasse for de som er «old school».

Og Ford har også gjort noe annet meget smart. Vi vet at «muskelbiler» kan bråke fælt, og du blir vel ikke bedre likt om du fungerer som en vekkerklokke for hele nabolaget klokken 07 en søndags morgen. Det trenger du ikke å bekymre deg over mer. For Ford har en stillemodus.

Det kan du lese mer om her: Hysj, her kommer en Mustang

Mustang kommer i to modeller, Fastback og kabriolet.

Sjekk også ut disse:

Abonner på vårt nyhetsbrev

Les også

Her pakker James May opp en bil. (Faksimile Youtube)

Se James May pakke opp en bil

Er drømmen din å pakke opp en eske som inneholder en helt ny bil? Du …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *